Project

General

Profile

Actions

Шалгуур үзүүлэлт #1047

open

Үндэсний үр дүн #614: 9. Монгол Улсын өрсөлдөх чадварыг нэмэгдүүлнэ.

Салбарын үр дүн #615: 9.1. Бүх салбар

ТЕЗ-ийн үр дүн #627: 9.1.6. Бүтээгдэхүүн, үйлчилгээнд иргэдийн итгэх итгэлийг нэмэгдүүлнэ.

Хөтөлбөрийн үр дүн #629: 9.1.6.2. Хүнсний аюулгүйн үзүүлэлтийг бүрэн шинжилнэ.

Нормчилсон хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүйн үзүүлэлт

Added by Мөнхбаяр Admin 4 days ago.

Status:
Идэвхтэй
Priority:
Normal
Assignee:
-
Start date:
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Үр дүнгийн код:
9.1.6.2
ТХЗ код:
Хэмжих нэгж:
Хувь
Суурь он:
2024
Суурь түвшин:
67.00
2026 зорилт:
83.00
2027 зорилт:
85.00
2028 зорилт:
88.00
2029 зорилт:
90.00
2030 зорилт:
95.00
Мэдээллийн эх сурвалж:
Хүнсний аюулгүй байдлын үндэсний лавлагаа лаборатори
Мэдээлэл цуглуулах арга:

Салбарын тайлан

Мэдээлэл цуглуулах давтамж:
Жил тутам
Хариуцах байгууллага:
Шадар сайдын Ажлын алба (Бүсчилсэн хөгжил,онцгой байдлын асуудал эрхэлсэн)

No data

Actions

Also available in: Atom PDF